Faglig Kongres 2022

Den 10.-12. november 2022 slår Dansk Kiropraktor Forening, Kiropraktorfonden og Kiropraktorernes Videnscenter dørene op for Faglig Kongres 2022.

Her vil kiropraktorprofessionen, klinikansatte, studerende og andre tilknyttede interessenter få mulighed for at fordybe sig i efteruddannelse og forskningsresultater, få et glædeligt gensyn med venner og kollegaer samt networke.

Der vil være en bred vifte af danske og udenlandske undervisere og keyspeakers både fra og udenfor kiropraktorprofessionen.

Kongressen foregår som i 2018 i centrum af Odense på ODEON, som lægger rammer til et varieret program med nyeste viden inden for det kiropraktiske fagområde.

 

Corona

Kongressekretariatet holder løbende øje med situationen i samfundet og eventuel opblussen af corona. Kommer der nye anbefalinger vil de blive publiceret her på siden.

 

Tilmelding

Nendenunder har du 3 valgmuligheder for tilmelding. Under hver af de 3 valg kan program, pris og praktisk info ses.

Kiropraktor: Alle kiropraktorer, turnusassistenter og andre sundhedsfaglige faggrupper.

Klinikpersonale: Sekretærer og andet personale som ønsker at tilmelde sig det speciallavet spor til dem.

Studerende: Kiropraktorstuderende som ønsker at tilmelde sig det speciallavet spor til dem.

BEMÆRK: Hvis du KUN ønsker at deltage i DKFs Årmøde 2022, torsdag den 10. november kl. 10.30-12.00, skal du i stedet tilmelde dig her. I så fald gælder tilmeldingen kun selve Årsmødet i ovennævnte tidsrum, og ikke efterfølgende moduler, frokost eller andet. 

Har du spørgsmål kan du kontakte kongressen på FK@kiroviden.sdu.dk

Vælg tilmelding her

nikkb