Ny kursusoversigt og nyt kursustilmeldingssystem

Kiropraktorernes Videnscenters nuværende IT-leverandør er gået i betalingsstandsning, og vi er i proces med valg af ny platform, da vores nuværende ikke kan videreføres.

Det betyder at vi har fået nyt kursustilmeldingssystem, men tilgangen vil stadig ske via: www.kiroviden.dk/efteruddannelse/kursuskatalog.

Tilmelding til de kurser, der allerede er lagt direkte på Kiropraktorernes Videnscenters hjemmeside skal stadig foregå på den gamle måde via www.kiroviden.dk og login med NemID.

 

Du skal være opmærksom på at kurser på den nye tilmeldingsside IKKE automatisk vil blive registreret på ”min side”. Det betyder, at du selv skal registrere ALLE efteruddannelsesaktiviteter i din profil under ”min side” – også kurser fra Kiropraktorernes Videnscenter.

Vi oplever derudover for tiden problemer med ”min side” og visningen af kurser og efteruddannelsestimer. Kurserne bliver registreret korrekt, men visningen af timer og status på kurset er ukorrekt.
Du kan stadig anmode om kompensation for tabt arbejdsfortjeneste under ”min side” på normal vis.
Der arbejdes på en stabil løsning og en generel opdatering af systemet, som forventes udrullet i løbet af 2023.

Har du spørgsmål om kurser og tilmelding kan du skrive til efteruddannelsesenheden på efteruddannelse@kiroviden.sdu.dk

 

Se din ordre og billet digitalt

Det nye kursustilmeldingssystem er Conference Manager, som tilbyder en gratis app, som med fordel kan downloades. Appen kan bruges til at se tilmelding, program og billet. Du kan læse mere HER og downloade appen via App Store og Google Play.

nikkb