Hvordan fik du bugt med en udfordring i din forskning?

Det er temaet for det seneste nyhedsbrev fra Letters Of The Chiropractic Academy (LOTCA), der er en blog, der udgiver et nyhedsbrev hvor en række topforskere indenfor forskning i muskel- og skeletlidelser deler deres tanker om et givent tema.

I det aktuelle nyhedsbrev fortæller en række renommerede forskere om, hvordan de løser de problemer, de støder på i deres forskning i 14 korte artikler. Der er bidrag fra bl.a. Casper Nim, Greg Kawchuk, Jan Hartvigsen og Søren O’Neill, der alle er kendte ansigter i det kiropraktiske miljø i Danmark. Læs nyhedsbrevet HER .

Artiklerne kan læses både af forskere og ikke-forskere som specifik inspiration til, hvordan man løser en udfordring i sin forskning eller sit daglige arbejde i klinikken; men bidragydernes overvejelser og løsningsforslag kan også bruges til at løse problemer i hverdagen.

Letters Of The Chiropractic Academy har også en hjemmeside https://www.lotca.net hvor du kan læse mere om LOTCA, bl.a. om baggrunden for bloggen og formålet med den samt finde tidligere udgaver af nyhedsbrevet. 

nikkb