Hjælp Global Alliance for Musculoskeletal Health med feedback

Global Alliance for Musculoskeletal Health (G-MUSC) har udarbejdet en strategi, der skitserer en køreplan for sundhedsprofessioner internationalt om 'hvad' der kan gøres for at forbedre muskuloskeletal sundhed og gigtsygdomme, og vigtigst af alt 'hvordan', på tværs af sektorer og professioner. 

Køreplanen er beskrevet I rapporten Towards A Global Strategy To Improve Musculoskeletal Health, og nu efterspørger G-MUSC evaluering af rapporten fra sine støtter og interessenter. 

Hvis du har lyst til at være med til at evaluere rapporten, kan du gøre det ved at klikke på dette link: https://curtin.au1.qualtrics.com/jfe/form/SV_9H6b6rWrzWJCk98

Global Alliance for Musculoskeletal Health (G-MUSC) er et verdensomspændende netværk af nationale og internationale patientorganisationer og professionelle og videnskabelige organisationer.

G-MUSC er fokuseret på sundhedspolitik og evidens, med et mandat til at udvikle strategier og sætte dagsordenen for at forbedre livskvaliteten for mennesker verden over ved at implementere effektiv forebyggelse og behandling gennem sin samlede stemme og globale rækkevidde.

nikkb