Tilmeld dig ECU’s konference Stronger Together nu og få mærkbar rabat på din tilmelding

Tilmelding til ECU’s konference Stronger Together i Utrecht i Holland 27. – 29. maj er åbnet, og du kan indtil 15. marts opnå mærkbar rabat på din tilmelding. Forskellen på at tilmelde sig senest 15. marts eller vente til dagen efter er €100. Læs mere om tilmelding her: https://convention.chiropractic-ecu.org/registration/

Der vil være oplæg fra mange forskere, kiropraktoter og meningsdannere på konferencen, bl.a. Greg Kawchuk.

Kiropraktorernes Videnscenter vil være talstærkt repræsenteret. Rikke Krüger Jensen, Kristina Boe Dissing og Simon Dyrløv Madsen deltager med abstracts.

Alice Kongsted præsenterer et diskussionsoplæg om den kliniske relevans af anbefalingerne i artikelserien om lænderygsmerter i The Lancet i 2018 og hvordan kiropraktorer kan medvirke til at udvikle en ny tilgang til lænderygsmerter, og Mette Jensen Stochkendahl står igen i 2022 for at arrangere Researchers’ Day. Det overordnede tema for dagen er ’Do we have gender equality in chiropractic in Europe?’ Hvad det går ud på kan man læse mere om på konferencens hjemmeside.

Lise Hestbæk bidrager med en workshop om børn og fysisk aktivitet sammen med ’Special Interest Group, Pediatrics, European Academy of Chiropractic’, og er tovholder på en workshop om børn og hovedpine med Susanne Lynge.

Læs mere om konferencen Stronger Together på ECU’s hjemmeside https://convention.chiropractic-ecu.org

nikkb