Jan Hartvigsen udnævnt til World Expert

Som en del af Pain Awareness Month (september 2021), har Expertscape i dag tildelt Jan Hartvigsen, professor og forskningsleder ved SDU og seniorforsker ved Kiropraktorernes Videnscenter, titlen ”World Expert” i rygsmerter. 

Jan Hartvigsen har opnået titlen, fordi han i 10 år har ligget blandt de 0,1% højest rangerede forskere i rygsmerter i verden på Expertscapes liste. Aktuelt ligger han nr. 14 på listen, der rangerer godt 45 000 forskere.

Alice Kongsted, professor ved SDU og seniorforsker ved Kiropraktorernes Videnscenter er også placeret i top-50 over forskere i rygsmerter på den aktuelle udgave af listen. Hun er placeret som nr. 33.

Syddansk Universitet indtager en 7. plads på listen over universiteter og forskningsenheder, der forsker i rygsmerter, mens Kiropraktorernes Videnscenter rangerer som nr. 49 på samme liste (listet som Nordic Institute of Chiropractic and Clinical Biomechanics). 

Expertscape rangerer forskere på baggrund af forskernes artikler i PubMed. Se Expertscapes rangeringer af forskere og forskningsinstitutioner, der forsker i rygsmerter her: https://expertscape.com/ex/back+pain

nikkb