Q&A til projektdeltagere

Kan jeg få flere skemaer til registrering?

Ja det kan du. Det hurtigste er at downloade skemaet via linket HER og derefter printe det ud og sende det sammen med det andet

Hvad hvis jeg bliver syg eller skal på ferie?

Du skal bare registrere 20 dage i alt, så samlet som muligt. Så hvis du bliver syg eller skal på ferie, fortsætter du bare hvor du slap når du kommer tilbage.

Jeg arbejder på deltid, gør det noget?

Nej, det gør ikke noget hvor mange timer du arbejder, det er 20 arbejdsdage der registreres. Da vi også beder om totalt antal konsultationer og ikke kun antal konsultationer med hovedpine, så bliver det procentuelt det samme.

Hvor skal skemaet sendes hen?

Skemaet skal sendes tilbage til Kiropraktorernes Videnscenter i den medfølgende svarkuvert, gerne hurtigst muligt efter du er færdig med at registrere.

Hvad hvis jeg ikke kan deltage i onlineinformationsmødet?

Du har mulighed for at se informationsmødet i en vodcast via linket HER, og den kan ses så mange gange du vil. Hvis der er noget du er i tvivl om, er du velkommen til at skrive eller ringe.

Hvordan tilmelder jeg mig projektet?

Du skulle gerne have modtaget en invitation pr mail, men har du ved en fejl ikke fået den eller er du kommet til at slette den, så kontakt os og få tilsendt en ny med link til deltagelse (kbdissing@kiroviden.sdu.dk)

Er der honorar for at være med?

Nej, vi har desværre ikke mulighed for at udbetale honorar for at være med, men alle der fuldfører studiet deltager i konkurrencen om 5 x gavekort for 2 til en biograftur.

nikkb