Forskere fra Kiropraktorernes Videnscenter og SDU udmærkede sig på CARLoquium

Tirsdag og onsdag aften (dansk tid) i denne uge blev den virtuelle konference CARLoqium 2022 afholdt. 

Forskere fra Kiropraktorernes Videnscenter og fra Klinisk Biomekanik på SDU bidrog bl.a. med posters til konferencen, og de udmærkede sig ved at være blandt prismodtagerne, da der blev uddelt priser for de indkomne posters onsdag aften. 

Rikke Krüger Jensen modtog 2. pris i kategorien Best unpublished poster, Mette Gregersen og Kristina Boe Dissing modtog henholdsvis 1. pris og 3. pris i kategorien Best early career poster, Simon Dyrløv Madsen modtog 2. pris i kategorien Best protocol poster og Henrik Hein Lauridsen modtog 1. pris for Best published poster.

Fem danske prismodtagere er meget imponerende og en understregning af det stærke forskningsmiljø indenfor muskuloskeletale smerter der eksister på Kiropraktorernes Videnscenter og på Klinisk Biomekanik. 

Jan Hartvigsen, der er en af mentorerne og initiativtagerne til CARL, glæder sig over, at forskerkollegerne har udmærket sig så flot:

- Jeg er glad og stolt over, at vi fra Danmark vinder så mange priser på CARLoquium. Det er særligt imponerende fordi, vores CARL Fellows Casper Nim, Steen Harsted, Cecilie Øverås og James Young er med til at arrangere konferencen og derfor ikke kan deltage i konkurrencen om priser.

- CARLoquium er arrangeret af Chiropractic Academy for Research Leadership, der er et verdensomspændende netværk af de mest talentfulde yngre forskere inden for kiropraktik. Netværket er sponsoreret af kiropraktororganisationer fra Europa, Nord Amerika og Australien. CARL Fellows samarbejder virtuelt om forskning og lederskab, og de mødes fysisk en gang årligt. Næste gang er til august her i Odense, fortæller Jan Hartvigsen. 

nikkb