Faglig Kongres 2022

Så er tilmeldingen til årets begivenhed åbnet!

Efter flere år med corona er Faglig Kongres tilbage. Sidste gang, vi holdt Faglig Kongres var i 2018, hvor kiropraktorer fra hele landet kunne mødes i Odense til 3 faglige dage med efteruddannelse i højsædet.

Igen i år er der planlagt et imponerende program med noget for en hver smag. 

Igen i år tilbyder vi et separat spor om fredagen, som er målrettet klinikpersonale og sekretærer på baggrund af tidligere ønsker og feedback fra en mindre brugergruppe af sekretærer og klinikejere. 

For de kiropraktorstuderende er der igen i 2022 lavet et 1,5 dags spor målrettet til dem. Programmet er lavet sammen med FNKS og alle studerende er velkomne uanset årgang.

Traditionen tro vil der være rig mulighed for at hygge og networke. Torsdag aften vil der være velkomstreception i det nybyggede museum H.C. Andersens Hus, som ligger 100 meter fra Odeon. Corona tillader os igen at tage ud-af-huset, så fredag aften vil byde på 2 muligheder: Eksklusiv unik rundtur i Odense Zoo eller ølsmagning på Albani. Begge arrangementer er med middag. Lørdag aften slutter vi 3 dage af med manér og en årsfest af dimensioner, med fest og dans til langt ud på natten. 

Program, praktisk info m.m. kan læses på https://kiroviden.dk/efteruddannelse/faglig-kongres.

Har man spørgsmål kan man kontakte kongressen på fk@kiroviden.sdu.dk

Vi ses i Odense til 3 fantastiske dage!

nikkb