Canadisk forskningsfond uddeler millionbeløb til forskning i muskelskeletbesvær

Den canadiske forskningsfond Canadian Chiropractic Research Foundation (CCRF) har uddelt 200.000 canadiske dollars, lidt over 1 million kroner, til seks forskningsprojekter, der alle har fokus på muskelskeletbesvær.

- Vi ser på forskning gennem to linser, effekt og værdi. Effekt betyder at støtte forskning, som direkte påvirker patientbehandling, professionel praksis, partnerskaber og giver indsigt til betalere og politiske beslutningstagere," forklarer Dr. Nadine Ellul, bestyrelsesformand hos CCRF i en pressemeddelelse.

- Vi har også en pligt over for vores sponsorer til at investere i meningsfulde projekter med velbegrundede budgetter ved at opmuntre til samarbejder, institutionel deltagelse i naturalier og supplerende finansiering. Vi er overbeviste om, at denne nye række af tilskud vil give fremragende værdi for alle CCRF-interessenter, slutter Dr. Ellul.

Læs mere om de seks forskningsprojekter, der har fået tildelt støtte her: https://canadianchiropracticresearchfoundation.ca/ccrf-awards-200000-to-six-exciting-new-research-projects/

(Oversættelse af citater er foretaget af redaktøren)

nikkb