Vigtigt vedrørende fratrådte KirPACS-brugere og proceduren ved second opinion

Vi er blevet opmærksomme på nogle issues vedrørende fratrådte kiropraktorers adgang til KirPACS og proceduren ved anmodning om en second opinion fra Christian Lund, som vi vil bede jer være opmærksomme på:

Deaktivering af adgang til KirPACS efter fratrædelse
Nogle klinikker glemmer at sende information til sekretæren på billeddiagnostisk enhed, når en ansat kiropraktor stopper. Det betyder, at personens bruger-ID og password til KirPACS stadig giver den fratrådte kiropraktor adgang til klinikkens KirPACS. For at undgå dette er det vigtigt, at en klinik husker at informere den billeddiagnostiske sekretær, når en kiropraktor fratræder, så pågældendes brugerlogin kan deaktiveres. Ligeledes er det vigtigt, at alle kiropraktorer har deres egne individuelle login. Send fratrådte kiropraktorers brugerlogin (bruger-ID) til billeddiagnostik@kiroviden.sdu.dk

Procedure ved anmodning om second opinion
Når man anmoder om en second opinion af Christian Lund skal man huske at skrive i feltet ”Supplerende information” og ikke i ”Chat med leverandør”, da rapporten ellers ikke bliver sendt. Hvis man efterfølgende, når rapporten er sendt, vil chatte med Christian, skal man først trykke på afvis report. Så ligger den fremme på Christians KirPACS og han skal så trykke på Revoke report + Request dicoms. Den procedure kender Christian Lund godt.

nikkb