DKF's Fagligt Årsmøde 2021

Efter aflysningen af Faglig Kongres 2020 har Dansk Kiropraktor Forening valgt at udvide dette års Årsmøde til 3 fulde dage. Kongressen vil være en blanding af Faglig Kongres og Årsmødet med generalforsamling og hybriden kaldes Fagligt Årsmøde 2021.

Det er derfor med glæde at Dansk Kiropraktor Forening, Kiropraktorfonden og Kiropraktorernes Videnscenter kan byde velkommen til 3 fantastiske dage i Odense med faglighed, fagligpolitik og samvær.

I løbet af de 2 første dage vil man kunne opleve flere plenummoduler og workshops, som kører i sideløbende spor. Om lørdagen vil DKFs generalforsamling finde sted på normal vis.

Ud over de mange spændende faglige og fagpolitiske aktiviteter vil der være mulighed for at networke, møde udstillere i udstillerområdet og hygge sig til sociale aktiviteter.

Tilmelding foregår via Kiropraktorernes Videnscenter.

Nedenfor kan man vælge type af tilmelding efter beskæftigelse. Der er et spor for kiropraktorer og andre sundhedspersoner, et spor for administrativt klinikpersonale og et spor for kiropraktorstuderende.

For information, dagsorden m.m. vedrørende DKFs generalforsamling skal man holde øje med www.danskkiropraktorforening.dk/gf

Har du spørgsmål omkring Fagligt Årsmøde, skal du kontakte Kiropraktorernes Videnscenter på  FK@kiroviden.sdu.dk

Har du spørgsmål omkring DKFs generalforsamling, skal du kontakte Dansk Kiropraktor Forening på  dkf@danskkiropraktorforening.dk

nikkb