Treating Without Using Your Hands - Is That Chiropractic?

Treating Without Using Your Hands - Is That Chiropractic? er det nyeste kursusmodul fra GEN-C. Modulet giver klinikere et indblik i den rolle, som kiropraktorer kan spille i at anvende en "hands-off" tilgang til patientkonsultation. Det præsenteres af Jan Hartvigsen, professor ved SDU og seniorforsker ved Kiropraktorernes Videnscenter.

Modulet udfordrer traditionel tænkning inden for kiropraktikfaget om at begrænse behandlingen til manuel terapi og inkorporerer en biopsykosocial tilgang til patientkonsultationen, der understreger strategier, der kan anvendes via ansigt til ansigt konsultationer eller telesundhedsmiljøet.

Denne tilgang til patientkonsultationen er i overensstemmelse med moderne evidensbaseret praksis og giver kiropraktorer mulighed for at udnytte deres færdigheder mere bredt. Derfor er dette modul et must for alle praktiserende kiropraktorer, skriver GEN-C i sin omtale af modulet.

For at kunne deltage i GEN-C’s efteruddannelsesmoduler, skal man være registreret bruger hos GEN-C. Nye brugere kan registrere sig via dette link: https://www.genchiro.org/users/checkout/auth

Er man allerede bruger, logger man ind via ”Sign In” på GEN-C’s hjemmeside https://www.genchiro.org/collections og tilmelder sig kurset.

GEN-C er ECU’s globale uddannelsesnetværk for kiropraktorer. Kurser hos GEN-C kan godkendes som systematisk efteruddannelse efter ansøgning.

nikkb